woensdag 29 augustus 2007

Duitse wetenschapper Von Braun was in Roswell tijdens het UFO ongeluk

Clark C. McClelland werke tussen 1958 en 1992 op het Kennedy Space Center. Hij vertelt in het onderstaande artikel dat hij in 1969 met Dr. von Braun had gesproken en dat hij hem vertelde dat hij in 1947 op de plaats van het ongeluk in Roswell was geweest. Clark C. McClelland had Dr. von Braun beloofd dat hij niets verder zou vertellen, maar nu dat Dr. von Braun overleden is en het incident lang geleden is gebeurd, heeft Clark met deze belofte gebroken.

Dr. von Braun vertelde hem het volgende:
Het voertuig was niet gemaakt van metaal, zoals metaal van de aarde. Het leek te zijn gemaakt van iets biologisch, zoals huid. De wezens die in het toestel zaten waren tijdelijk in een tent dichtbij ondergebracht. Ze waren erg klein, tenger en hadden grote hoofden. Hun ogen waren groot. Hun huid was grijsachtig en leek op dat van een reptiel. Dr. von Braun zei: het leek op de huid van een ratelslang, want hij had diverse ratelslangen in White Sands gezien.
De inspectie van de wrakstukken had hem voor een raadsel geplaatst: erg dun, aluminium van kleur, het leek op de zilver kleurige papiertjes die om kauwgom zitten. Erg licht en extreem sterk. Binnenin het voertuig was bijna geen apparatuur te zien, het leek alsof de wezens en het voertuig deel uitmaakten van hetzelfde systeem.

Lees het complete artikel hier: http://www.agoracosmopolitan.com/home/Frontpage/2007/08/27/01722.html

0 comments:

Een reactie posten