dinsdag 14 augustus 2007

Magnetiseren - Aura's zien

Seyhan en ik hebben vorige week besloten dat we allebei na onze reis in China de cursus Magnetiseren gaan doen. Ik was nogal enthousiast geworden over de onderwerpen die aan bod komen tijdens de cursus en besloot gisterenavond om naar de bibliotheek te gaan. Daar vond ik het boek Magnetiseren geschreven door Frank den Ouden en thuis gekomen ben ik gelijk begonnen met lezen.
In het begin van het boek stond een oefening zodat je je aura kunt zien. Ik ben al een tijdje nieuwsgierig of ik ooit mijn of iemand zijn aura zou kunnen zien en mijn interesse was dus direct gewekt!

De oefening gaat als volgt:
Houd je hand voor een witte achtergrond en spreid je vingers. Kijk dan als het ware langs je vingers. Ontspan vervolgens je ogen en probeer weer zo te kijken, maar zodat het net geen staren wordt.

Ik deed deze oefening en al heel snel zag ik een trilling langs mijn vingers, ik zag de energie! Ik zag mijn aura! Het was me gelukt om mijn aura te zien!
Ik had nooit gedacht dat het zo eenvoudig zou zijn, ik zag nog geen kleur, maar wel de trillingen, ongeveer dezelfde energietrillingen die je op een warme dag ziet als je boven het asfalt kijkt.

Nu ik dit opschrijf heb ik dit weer een paar gedaan en het is echt wonderbaarlijk! Ik zie een randje langs mijn vingers en nu ik wat langer kijk lijkt het een gele / lichtgroene kleur te hebben. Eerst moet je je vingers spreiden, dan goed naar je vingers kijken, zodat je die scherp ziet en in focus hebt en dan opnieuw kijken, maar op een iets andere manier dat tegen staren aanligt; je moet niet staren, want je moet de omtrek van je vingers duidelijk kunnen zien.

0 comments:

Een reactie posten