vrijdag 5 oktober 2007

Droom behoed me voor zwaar ongeluk

Woensdag nacht had ik een droom waarin ik een ongeluk met de auto meemaakte, maar ik zelf mankeerde niets en ook aan mijn auto zag ik geen schade.

Donderdag reed ik extra oplettend en voorzichtig, want ik moet iedere dag zo'n 100 km naar Heerlen over de A2. Ik wist zeker dat ik een ongeluk zou meemaken, want jaren geleden in 2002 had ik ook zo'n droom gehad. Ik zat toen op een project bij de gemeente Oss en een paar dagen na mijn droom kreeg ik inderdaad een klein ongeluk. Ikzelf had gelukkig niks, en mijn auto had een kleine deuk. Dus reed ik gisteren extra voorzichtig.
Op de heenweg was er niets gebeurd, maar op de terugweg gebeurde het dan toch. Bij de nieuwe afrit op de A2 naar Roermond, die nog niet klaar is, zag ik opeens 100 meter voor me op de linkerbaan een grote stofwolk, waarna er een busje achter op een ander busje knalde en iedereen hing vol in zijn remmen. Ik wist dat er naast me op de rechterbaan niemand reed, dus ik week uit naar de rechterbaan en daarna op de weg in aanbouw. Ik kwam met de schrik vrij en zat nog een paar minuten te trillen.

Dankzij de wezens die me hebben gewaarschuwd in mijn droom, mijn gidsen of dierbaren, is me dus een zwaar ongeluk en misschien ook van degene die achter me reed, bespaard gebleven!

0 comments:

Een reactie posten