woensdag 19 december 2007

Ik ben mijn Maya boek opnieuw aan het schrijven

Door nieuwe inzichten ben ik momenteel mijn Maya boek compleet opnieuw aan het schrijven. Ik weet zelf niet hoe lang dit gaat duren, maar ik heb er nu al een heel goed gevoel over. Eindelijk is het me gelukt om de complexe mythologie van de Maya's te begrijpen. Ik probeer het zo duidelijk en leesbaar mogelijk te verwoorden, zodat het voor een groter publiek toegankelijk zal zijn en ik hoop dat er een uitgever bereidt is om dit nieuwe boek uit te gaan brengen. Hierdoor heb ik de links naar mijn Maya boek in mijn blog weggehaald; deze versie laat ik nog wel in mijn blog staan, maar tegen een aantal zaken kijk ik nu anders aan (er zitten zelfs een aantal fouten in). Ook zijn de namen van de vele goden en de overeenkomende goden tussen de verschillende Maya-gebieden in Midden-Amerika me nu helemaal duidelijk, waardoor mijn nieuwe boek veel helderder zal zijn.

2 comments:

isaf in afghanistan zei

Hi Mike,

Je hebt een erg interessant en mooi vorm gegeven blog. Ik bladerde naar "next blog" en voor het eerst kom zo ik een blog in het Nederlands tegen.

Mijn blog gaat over de ISAF in Afghanistan, dus ik zou zeggen: breng ook eens een keertje een bezoek aan mijn blog?

Groet van Rob

Mike Geubel zei

Hallo Rob,

Bedankt voor je leuke reactie. Als ik op je link klik dan kom ik op een profiel pagina uit die beveiligd is.
Wat is de link naar je blog? Zou je me die AUB willen mailen?
Zit je zelf in Afghanistan? Dat zal wel niet meevallen.

Groeten,
Mike

Een reactie posten