zondag 23 maart 2008

Mijn boek is klaar

Mijn boek is klaar en heeft de titel "Maya Mysteriën Ontwaken. Verheldering van het geloof, kalenders en veranderingen van deze tijd."

Dit is in het kort waar mijn boek over gaat:

De Maya’s zijn een heel spiritueel volk en vertrouwen volkomen op de spirituele wereld. Wezens uit de spirituele wereld kunnen eindeloze vormen of manifestaties aannemen, in de vorm van planten, dieren, natuurlijke formaties en natuurverschijnselen zoals wind, bliksem, donder en vuur. Verschillende manifestaties van één wezen kunnen zelfs met elkaar communiceren.
Hart van de Hemel, de samensmelting van de God en de Godin, is de grote kracht waar we allemaal vandaan komen en uiteindelijk ook weer naar terugkeren, en omvat ons hele bestaan, aldus de Maya’s. Het is de bron waar uit al het leven ontstaat en ligt in het centrum van onze Melkweg, dit middelpunt is een zwart gat en de kosmische energieën die vanuit deze baarmoeder komen, beïnvloeden al het leven in de kosmos en ook het klimaat op onze planeet.
Met hun voortreffelijke sterrenkundige kennis creëerden ze geavanceerde kalenders, zodat sjamanen deze kosmische invloeden konden voorspellen. Momenteel leven we in een bijzondere tijd, een tijd waarin het duidelijk wordt dat we ons contact met de natuur moeten herstellen en een tijd waarin we zullen gaan leren hoe we in harmonie met onszelf, onze planeet en het universum moeten leven. Rond 21 december 2012 zullen volgens de Maya profetieën de Wijze Ouderen door middel van reïncarnatie terugkeren in de vorm van verlichtte mensen en het zal een tijd worden waarin we eindelijk ontwaken.

Ik heb mijn boek gisteren naar drie uitgevers gestuurd: Petiet, Ankh-Hermes en Intersentia. Gisteren avond kreeg ik al een bericht van Petiet dat ze mijn boek niet uit willen brengen, zonder het gelezen te hebben:

"Beste Mike,
Of wij je nieuwe Maya-boek interessant en/of prachtig vinden is niet eens de belangrijkste vraag. Op dit moment moet ik mijn opmerking van juni 2007 herhalen dat wij geen ambities hebben om een echte Maya-boeken-uitgever te zijn. Wij leggen op dit moment de laatste hand aan de vertaling van het boek van Barbara Hand Clow "The Mayan Code". Clow is een auteur die belangrijk is voor onze uitgeverij en ze heeft een buitengewoon veelzijdige kijk op de huidige/komende aarde-veranderingen. Binnenkort komt bij Petiet ook het derde boek van Kiara Windrider, en in dat boek zal ook het jaar 2012 zeer centraal staan.
Wij hebben op dit moment géén ruimte voor nóg een boek met min of meer hetzelfde thema.

Met vriendelijke groet,

Gerard van Bussel
Uitgeverij Petiet"

Dus vanochtend heb ik besloten om mijn boek ook naar http://www.freemusketeers.nl/ te sturen, doordat daar de kans groot is dat mijn boek wel uitgegeven wordt, de uitgeverijen werken blijkbaar met bekende schrijvers en brengen maar sporadisch boeken van nieuwe schrijvers uit.

2 comments:

Gabrie zei

Hi Mike !!! Top dat je boek klaar is, ben erg benieuwd :-)

Groeten
Gabrie

Monic zei

Ik heb wel interesse in je boek.

Monic rode resonante maan

Een reactie posten