zaterdag 12 april 2008

Chupacabras actief in Mexico?

Vier schapen in een kleine ranch in Pustunich, Mexico, zijn volgens de lokale bevolking gedood door Chupacabras. Sommige mensen zeggen dat ze harige dieren van bijna 2 meter lang hebben zien staan in de holst van de nacht. De eigenaar van de ranch heeft zelfs besloten om geen dieren meer te houden om te voorkomen dat hij deze vreemde entiteiten aantrekt.

"De dieren vertonen geen tekenen dat ze zijn gemarteld, maar hebben wel twee diepe gaten in hun nek. Er was niet eens bloed op de grond gemorst. Op de eerste dag had het wezen drie schapen gedood en zichzelf gevuld met bloed, maar op de volgende dag was ook het laatste schaap dood. Dat was mijn laatste schaap, en het wezen kwam 's nachts terug om het te doden."

"Ik vertelde het aan de politie en een dierenarts kwam om het dier te onderzoeken. Ze zei dat de gaatjes zijn gemaakt door lange gebogen hoektanden."

Mrs. Couoh zegt dat het dier dat haar schapen doodde moet vliegen, want ze zag bloed spetters op verschillende plekken. "Misschien zijn het de Chupacabras, want mijn buren hebben 's nachts kreten van vreemde dieren gehoord, en ze gezien. Ik woon hier al 47 jaar en ik heb nog nooit dieren gezien of er over gehoord die op zo'n manier zijn gedood."

Ligia Couoh zegt dat verschillende families 's nachts een vreemd wezen hebben gezien van 2 meter lang en ze zeggen dat het eruit ziet als een beer. Andere inwoners zeggen dat het bloed van eenden en kalkoenen ook op is gezogen.

0 comments:

Een reactie posten