zaterdag 7 juni 2008

Antwoord van Ankh-Hermes

Ik kreeg net mijn manuscript van Ankh-Hermes terug met hun volgende antwoord:

Geachte Mike Geubel,

Het spijt me dat u enige tijd op antwoord heeft moeten wachten. Het is altijd een 'gevecht' met de tijd in verband met de enorme hoeveelheid manuscripten die wij moeten doornemen.
We hebben uw manuscript met veel belangstelling bekeken. Uw manuscript is zeer verzorgd en goed geschreven. Het is op zich erg waardevol en beslist waard om te worden uitgegeven, maar wij zitten een beetje met het probleem dat we al veel boeken hierover hebben uitgegeven. Onlangs hebben we nog van Kees Visser 'De Tzolkin openbaart je potentieel' uitgegeven en di najaar geven we van hem 'Tzolkin Dagboek' uit. Ook geven wij dit najaar een ander boek uit over de middenamerikaanse godenwereld.
U zult zeker weer andere en unieke informatie hierover hebben, maar wij zijn op dit moment toch van mening dat we voorlopig genoeg boeken over het onderwerp hebben en we vragen ons af of de markt groot genoeg is voor nog een boek over de Maya's en aanverwante zaken.

Er komen bij ons gemiddeld vijf manuscripten per dag binnen. Daarom moeten en kunnen wij heel selectief te werk gaan en selecteren wij die boeken die het beste op dit moment in ons fonds passen en waarvan wij goede verwachtingen op de Nederlandse markt hebben.

Het spijt me erg u te moeten teleurstellen. Ik wens u veel succes toe met het vinden van een geschikte bestemming van uw werk (Uitgeverij Frontier?) en ik dank u voor het feit dat u aan ons hebt gedacht. Het manuscript stuur ik u bijgaand retour.

Met vriendelijke groeten,
Uitgeverij Ankh-Hermes bv

Ik vind het heel jammer dat Ankh-Hermes mijn boek niet wil uitgeven, maar ik had al een aanbieding van Free Musketeers die het wel uit wil geven. Het contract heb ik al een maand in de kast liggen. Mijn doel is dat mijn boek wordt uitgegeven en dat ik zoveel mogelijk mensen ermee kan bereiken, want ik ben ervan overtuigd dat het een schitterend boek is. Het is ook een mooi boek voor je persoonlijke ontwikkeling.

In het contract van Free Musketeers staat dat ik een lijst aan moet leveren met 80 email adressen van particuliere personen; deze adressen dienen een reele kans te bieden op afzet van de uitgave. Dus ik vraag jullie allen, als jullie iemand weten die mogelijk interesse in mijn boek heeft, stuur me dan AUB zijn of haar email adres. Hier staat in het kort waar mijn boek over gaat: http://mikegeubel.blogspot.com/2008/03/mijn-boek-is-klaar.html.


0 comments:

Een reactie posten