woensdag 11 juni 2008

De Supergeheime Bilderberggroep

Bilderberg is een supergeheime meeting van de meest machtige mensen in de wereld. Afgelopen zondag was de laatste dag van de jaarlijkse meeting, die dit jaar werd gehouden in de V.S. Jan Peter Balkenende, onze premier, koningin Beatrix en prins Willem Alexander waren ook aanwezig, maar wat er werd besproken wordt niet bekend gemaakt.

De SP wil een antwoord van Jan Peter Balkenende, zie de video van Den Haag Vandaag:

Hierin wordt gezegd dat men iedere twee jaar bij elkaar komt, maar ze komen ieder jaar bij elkaar, want vorig jaar waren ze rond deze tijd in Istanbul.

In 2003 maakte de BBC gearchiveerde documenten van Bilderberg publiek die bevestigden dat de EU, met zijn eigen markt, de monetaire unie, en de Euro het idee van de Bilderberg was. Hier is de MP3 van de BBC: http://www.propagandamatrix.com/bbc_radio_4_bilderberg.mp3.

Ondanks dat er afgelopen weekend zoveel hoofden van de globale financiele wereld bij elkaar kwamen, waarbij ook David Rockefeller, Henry Kissinger, de secretaris generaal van de NATO, CEO's van 's werelds grootste bedrijven en politici uit de V.S. en Europa, spreekt de gewone media hier geen woord over!

Zie hier een lijst met de personen die aanwezig waren:

0 comments:

Een reactie posten