zondag 8 juni 2008

Gratis ebook van nieuwe doktoren en wetenschappers

Het boek bevat de inzichten van een aantal nieuwe artsen en wetenschappers. Deze nieuwe artsen en wetenschappers zijn Nobelprijswinnaars en/of toonaangevende onderzoekers op bekende universiteiten.
Wat deze nieuwe doktoren met elkaar verbindt, is dat ze geen genoegen meer nemen met de huidige stand van zaken. AIDS, kanker, hart- en vaatziekten, reuma, stress, enz, zijn voor hen niet meer dan tijdelijke probleemgevallen. Net zoals vroeger voor de pest, pokken, TBC, tyfes en mazelen medicijnen werden ontdekt zullen ook de moderne ziekten eens opgelost worden.

Na de wisseling van het millennium is er een nieuwe generatie artsen en wetenschappers opgestaan die zeggen dat:
  • Vele vormen van kanker vandaag te genezen zijn met natuurlijke producten en therapieën.
  • Hart- en vaatziekten tot het verleden behoren wanneer je kleine aanpassingen in je levensstijl aanbrengt.
  • Reumatische pijnen voorkomen en/of opgelost kunnen worden zonder bijwerkingen.
  • Virussen, bacteriën, parasieten en schimmels geen kans zouden krijgen wanneer uw immuunsysteem optimaal zou functioneren.
  • Huidziekten genezen kunnen worden met een ontdekking uit Australië.
  • Stress, overspannenheid en depressie alleen met een combinatie therapie behandeld kunnen worden.
  • Lichamelijke genezing alleen, niet tot de definitieve genezing van uw gezondheidsprobleem kan leiden. Etc. etc.
De Nieuwe Dokters combineren reguliere, alternatieve en complementaire producten en therapieën om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen voor de patiënt.
Waarom hoor je niets van deze medische doorbraken?
Veel doorbraken zijn gebaseerd op natuurproducten, natuurproducten zijn niet te patenteren en valt er dus weinig geld aan te verdienen. Hierdoor heeft de farmaceutische industrie er geen belang bij om deze te gaan fabriceren en promoten. Monopolie posities en alleenrecht op fabricage voor 30 jaar of meer bestaan immers niet in de natuur. Het gevolg is dat de farmaceutische industrie zich nagenoeg volledig concentreert op chemische producten die wel te patenteren zijn. Verbazingwekkend is echter dat de meeste medicijnen gebaseerd zijn op natuurproducten maar dan wel met weglating van een of twee moleculen waardoor het weer patenteerbaar wordt...
Download hier het ebook: http://denieuwedokters.nl/947025874356/Boek_De_Nieuwe_Dokters_Versie_11.0_Corr1.pdf

0 comments:

Een reactie posten