dinsdag 14 oktober 2008

YES!! Mijn boek is eindelijk uitgekomen


Vanmiddag belde Seyhan mij op, want Mayke had haar gebeld dat ze mijn boek had gekregen. Ik was heel blij dat mijn boek eindelijk uit was gekomen en toen ik thuis kwam lag er een pakketje met daarin mijn boek.

Mijn boek is schitterend, een droom die uit is gekomen. Ik ben heel blij met mijn boek en wil iedereen via deze weg nogmaals bedanken voor jullie steun en dat jullie er mede voor hebben gezorgd dat mijn boek uit kon komen.

Hartelijk dank en heel veel leesplezier, en als jullie opmerkingen of vragen hebben, dan hoor ik graag van jullie!

Mike

1 comments:

Roland zei

Hoi Mike,

Ik heb het boek ook ontvangen. Ben erg benieuwd. Momenteel lees ik een boekje van Natascha Zwaal (Maya's, dragers van universele wijsheid). Deze is bijna uit en dan ga ik aan die van jou beginnen. Het ziet er in ieder geval goed uit en ik begrijp dat je enorm blij bent. 't Zal een apart gevoel geven denk ik.

Hartelijke groeten,
Roland Boer

Een reactie posten