vrijdag 17 juli 2009

Steeds meer Nederlanders zijn op zoek naar balans

1 comments:

Ester zei

Waarom dit bericht..?
Elke winter vriezen daar nog steeds mensen dood onder erbamelijke omstandigheden in Pine Ridge
Vandaar dat ik met deze actie hier meer aandacht voor probeer te vragen in Nederland en buurtlanden! (kunnen ook stemmen!).
Ik heb diverse Stichtingen/organisaties om medewerking en steun gevraagd,maar heb weinig tot geen respons gekregen,vandaar dat ik me nu tot jullie richt en hopenlijk meer steun krijg...
Vanaf vandaag kunnen de bewonderaars/supporters gratis stemmen voor de bewoners in Pine Ridge.

Hoe werkt dit..?
Een groene bank is een bank die investeert in mensenrechten,dierenwelzijn en de natuur.Ze financieren projecten intiatieven die voor een beter wereld zorgt,ook blijken deze banken succesvol tijdens de crisis,denk maar aan microkrediet van de ASN en Triodos,die zeer succesvol blijken te zijn.
Nu heeft de ASN een website waarin je een intiatief kunt promoten en hier aandacht op te vestigen,ook tref je hier meerdere mensen die grenzenverleggend zijn en heel bewust in het leven staan.

Hoe kun je stemmen..?
Heel eenvoudig het kost ong. 5 minuten om je in te schrijven,bovendien is het gratis.
Wel is het belangerijk dat je tijdens het inschrijven je volledige voor en achternaam in de gebruikersnaam invult zodat je zeker weet dat je stem ok daadwerkelijk rechtsgeldig wordt verklaard.
Om dit te doen kun je naar:
http://www.voordewereldvanmorgen.nl/site/create_user
gaan.
en te stemmen:
http://www.voordewereldvanmorgen.nl/site/project/570

Wat doet Cosmic Fire Foundation..?

CFF werkt samen met andere organisaties om het project voor duurzame energie te ondersteunen in Pine Ridge zelf,dus dat betekent dat de lokale bevolking zelf hard werkt om hun zelfredzaamheid te bevorderen,de zonnepanelen worden in Pine Ridge zelf gemaakt door de lokale bevolking.
Hun werkeloosheid op de rez. is meer dan 80% en heeft de laagste levensverwachting van het westelijk halfrond. Mannen worden gemiddeld 45 jaar en vrouwen ong. 50 jaar.
Dus niet alleen de werkeloosheid,maar ook de uitzichtloosheid wordt aangepakt.
Dat hun gevecht tegen eeuwenlange onderdrukking en uitbuiting deze trotse bevolking niet verslagen heeft kan dit rustig nalezen op de website van Henry Red Cloud!
http://www.treeswaterpeople.org/tribal/tribal_intro.htm

Om het steunen wil ik samenwerken met meer mensen die hier ook hart voor hebben,ik vraag geen geld alleen steun en een stem!
Bedankt voor de tijd en moeite,
wens iedereen een hele fijne zomer.

Groet,
Ester.

Een reactie posten