vrijdag 28 augustus 2009

Mijn boek in Frontier Magazine

Vorig jaar kreeg ik een email van Frontier Magazine, want ze wilden het artikel dat ik over mijn boek voor Grenswetenschap had geschreven graag in hun blad publiceren.

Ik was er heel blij mee en er werd me verteld dat het artikel in de uitgave van januari-februari geplaatst zou worden, maar helaas dat was niet het geval; er werd me verteld dat het in het nummer erna gepubliceerd zou worden, maar ook dat was niet het geval en sindsdien had ik niets meer van ze gehoord...

Maar tijdens mijn vakantie had ik een email gekregen dat mijn artikel in de uitgave van september-oktober gepubliceerd zal worden. Net keek ik op hun site, en inderdaad, mijn artikel staat erin! En als het goed is krijg ik zelf ook een aantal exemplaren, dus ik ben benieuwd. Ik zag ook dat mijn boek in hun winkel te koop is; tijdens mijn vakantie waren er namelijk 5 exemplaren verkocht, dus hoogstwaarschijnlijk had Frontier ze gekocht.

Hier is de link naar Frontier Magazine: http://www.frontiermagazine.nl/fr15_5.html

0 comments:

Een reactie posten