maandag 23 november 2009

Al Gore: CO2 niet grootste veroorzaker van globale opwarming

Al Gore verlaat echter niet zijn steun voor de theorie dat globale opwarming door mensen is veroorzaakt. Hij doet een consessie dat CO2, volgens nieuwe studies, slechts een aandeel 40% in de globale opwarming heeft.

De Chicago Climate Exchange (CCX) heeft directen banden met Al Gore en Maurice Strong, twee personen die nauw betrokken zijn bij de beweging om de theorie dat de globale opwarming door de mens is veroorzaakt, te gebruiken om hun eigen zakken te vullen. De investeringsmaatschappij van Al Gore, Generation Investment Management, die koolstof compensatie mogelijkheden verkoopt, is de grootste aandeelhouder van Chicago Climate Exchange (CCX). Al Gore ziet dus een groot deel van zijn beoogde winst letterlijk voor de zon verdwijnen, want alle maatregelen om de CO2 uitstoot terug te dringen hebben dus volgens de wetenschappers nog maar minder dan de helft van het beoogde effect.

Maar Al Gore laat het er niet bij zitten, want hij zegt nu dat roet en methaan voor het merendeel verantwoordelijk zijn voor de opwarming van aarde. Een mooie mogelijkheid om zo de deur open te zetten voor belasting op de veestapel, vlees, melk, enz, enz, totdat hij weer van gedachten verandert en weer iets anders kan gaat belasten om zo zijn zakken opnieuw te vullen!

Het werd tijd dat men de ware reden inziet: de globale opwarming is een natuurlijk verschijnsel, er zijn hiervoor genoeg historische bewijzen te vinden.
De regeringen kunnen zich beter richten op het verbieden van bestrijdingsmiddelen en het dumpen van chemisch afval, die ons milieu veel meer vergiftigen.

0 comments:

Een reactie posten