dinsdag 31 juli 2012

Oude Kennis Delen 1 en 2: Bewustzijn, Heilige Geometrie, Cymatica, DNA, Vingerafdruk van God

Oude mysteriën oplossen delen 1 en 2. "De Ouden" wist veel meer dan we denken met betrekking tot het leven, het universum, astronomie, geavanceerd wiskunde, magnetisme, healing, onzichtbare krachten, enz. Gecodeerde kennis is informatie die wordt overgebracht d.m.v. tekens en symbolen en we kunnen deze kennis over de gehele wereld vinden. 

Al deze oude waarnemingen en geometrische patronen (Heilige Geometrie) symboliseren onzichtbare krachten. We worden door de media voorgelogen. Moderne archeologen weten niet eens waar ze het over hebben. De 'Ouden' waren niet dom of primitief, wij hebben gewoon hun kennis niet kunnen ontcijferen dat ze overbrachten in symbolen en oude kunstwerken. Waarom leren we dit niet op school? Deze informatie wordt verborgen gehouden voor het publiek. 

Wetenschappers weet niet wat het helaal bij elkaar houdt, het antwoord is geluid en onzichtbare krachten. Materie wordt bestuurd door geluid frequenties. Er is veel meer in het leven dan wij met onze vijf zintuigen kunnen waarnemen. De vraag is dan "wie of wat regeert de onzichtbare krachten?" Wat zit er achter de symmetrie in de natuur? (Gouden Ratio, Phi, Fibonacci enz.) Het kan gewoon geen toeval zijn, naar mijn mening is er een intelligente geest/bewustzijn achter dit alles dat het allemaal bij elkaar houdt.0 comments:

Een reactie posten