zondag 15 juli 2012

Piramide Code - Band van Vrede

Volgens orthodoxe Egyptologen bouwden de Egyptenaren de stenen weg vanaf de piramide in Gizeh naar de Nijl in een boog, doordat de Sphinx in de weg stond, maar we kunnen ook een andere reden bedenken. Tijdens de zomerzonnewende komt de zon langs de ene stenen weg op, die loopt vanaf de Grote Piramide naar de Nijl en gaat tussen de Tweede Piramide en de Grote Piramide onder. Tijdens de winter zonnewende komt de zon bij de andere weg op, die loopt vanaf de Tweede Piramide naar de Nijl en gaat onder tussen de Tweede Piramide en de Derde Piramide. Het blijkt dus dat deze twee stenen wegen opzettelijk wijzen naar de opkomende zon tijdens de zonnewenden.

De piramiden van Gizeh zijn veel ouder dan de orthodoxe Egyptologen zeggen. De Grote Piramide staat precies in het middelpunt van de grootste landmassa op aarde. Maar wij hadden geen idee van de positie van de continenten tot 600 jaar geleden. Hoe hebben zij dat kunnen weten?
Als de drie piramiden een afspiegeling zijn van de riem van het sterrenbeeld Orion en de Sphinx naar het opkomende sterrenbeeld Leeuw kijkt, dan zijn de gebouwen op het Gizeh plateau een afbeelding van de sterren rond 10.500 voor Chr.

Abd'el Hakim Awyan is een archeoloog en een inheemse wijsheid bewaarder. Hij heeft zijn gehele leven in het gebied gewoond dat bekend staat als de Band van Vrede, dat de volgende oude plaatsen bevat: Abu Rowash, Gizeh, Abu Garab, Abusir, Saqqara en Dashour. Volgens hem werden deze plaatsen gebruikt om mensen met geluid te genezen, waarvoor stromend water dat door tunnels onder de tempels stroomt en kwarts werd gebruikt. De piramiden in de Band van Vrede zijn geavanceerde harmonische bouwwerken, die niet alleen afspiegelingen waren van posities van de sterren, maar ook waren ontworpen om harmonische punten van het menselijke lichaam te kopiëren. Het lijkt erop dat de kamers in de piramides harmonisch afgesteld zijn op een specifieke muzikale frequentie. Genezing met geluidtechieken werden gebruikt om het lichaam van de patiënt te herstellen naar de correcte innerlijke harmonie.

Dit is allemaal te zien in de video Piramide Code - Band of Peace:


0 comments:

Een reactie posten