zaterdag 27 juli 2013

Vier de Dood!

Wat zou het toch fijn zijn als we allemaal inzien dat de dood geen einde is, maar thuiskomen. Voor degene die overgaat is het een enorme bevrijding om van de zware aardse energieën verlost te zijn.


Het is dus ook niet zo vreemd dat mensen na een bijna doodervaring liever daar waren gebleven. We zouden dus de dood moeten vieren! Natuurlijk mogen de mensen die hier achterblijven verdriet hebben, dat is ook nodig om de persoon los te kunnen laten en er zelf vrede mee te hebben.

Jaren geleden was ik in Zuid-Afrika en we dachten dat er een bruiloft aan de gang was. Van het huis waar de vreugde vandaan kwam stond de deur open, dus keken we naar binnen. Maar tot onze verbazing stond er in het midden een doodskist, waar de mensen omheen stonden en vrolijk klapten en zongen.

Zo zou het overal moeten zijn: we zouden blij moeten zijn voor de overledene dat hij of zij weer terug naar huis gaat en een menselijke ervaring achterlaat. De achterblijvers zullen zich dan ook beter voelen en het verlies beter verwerken en los kunnen laten. Dat wil degene die overgaat immers ook het liefst.

Foto is van: https://www.facebook.com/Universe.Explorers

0 comments:

Een reactie posten