Nieuwe Getuigenverklaringen van Roswell

Op de site hieronder staan 5 nieuwe video clips met getuigenverklaringen van het incident bij Roswell in april 1947, waaruit blijkt dat er wel degelijk een buitenaards ruimteschip was neergestort en dat er ook ' greys' in de wrakstukken zaten.

De volgende personen komen in deze clips voor:
  • Jack Trowbridge vertelt over de stukken die van het wrak zijn gevonden en dat de weerballon een verzonnen verhaal was. Er waren enkele wrakstukken bij met hierogliefen en als je bepaalde wrakstukken vervormde, dan nam het direct de originele vorm aan. Hij vertelt ook dat iedereen die erover wist zijn mond moest houden.

  • Carlene Rowlett, de dochter van Homer Rowlett, hij gaf een bekentenis op zijn sterfbed waarbij hij zijn dochter vertelde dat het incident echt plaats heeft gevonden.

  • Larry Rowlett, de zoon van Homer Rowlett. Homer was seargant bij de luchtmacht ten tijde van het incident en was lid van het team dat de wrakstukken op moest ruimen. Larry vertelt dat destijds tegen iedereen werd gezegd dat ze hun mond moesten houden, waarbij ze met hun leven bedreigd werden.

  • Savage Dodson werkte bij de luchtmacht in Roswell in 1947 en wilde zijn werk doen in een hangar, waar hij een paar keer in de week kwam, maar mocht niet naar binnen. Een bepaalde persoon van de Militaire Politie hield hem tegen; drie dagen later kon hij er zo in, er was geen MP meer.

  • Pat Bush is de schoonzuster Miriam Bush. Miriam Bush werkte op het militaire ziekenhuis van Roswell en heeft de wezens die in het neergestorte ruimtevaartuig gezien. Een wezen bewoog zijn middelvinger en leefde dus nog. 's Avonds tijdens het eten vertelde ze de familie wat ze had gezien. De volgende dag toen ze van haar werk thuis kwam was ze erg bezorgd en bang en vertelde tegen haar familie dat ze haar er nooit meer iets over moesten vragen. Haar verdere leven was ze bang. Pat Bush vertelt dat Miriam op een mysterieuze wijze is overleden en ook vele anderen die iets van het Roswell incident hadden gezien.

Hier is de site: http://www.scifi.com/roswell/index.php?vid=1Geen opmerkingen:

Een reactie posten