Mike


Beste bezoeker, 

Leuk dat je mijn site bezoekt, ik hoop dat je hier inspiratie en nieuwe inzichten vindt. 


"Waar komen we vandaan?", "Wat is ons doel hier op aarde?", "Wat gebeurt er als we overlijden?", dat zijn vragen die ik al mijn hele leven heb. Vragen waarvan je de antwoorden niet op school leert, dus moeten we zelf op ontdekking gaan. Op mijn site kun je daar veel informatie over vinden. 


De boeken van Michael Newton (Reis der Zielen en Bestemming der Zielen) waren een verademing voor mij om te lezen, doordat het veel verder gaat dan bijna-doodervaringen. Mensen beschreven hun vorige levens en wat nog mooier was, ook de spirituele wereld waar ze tussen twee levens in verbleven. Tussen 1993 en 2006 heb ik een boek geschreven, die ik niet uit hebt gebracht, hierin komen veel raadsels die op aarde zijn gevonden, waaruit duidelijk blijkt dat we niet van simpele holbewoner naar de hoogontwikkelde mens van nu zijn geëvolueerd, maar dat er beschavingen zijn geweest die verder ontwikkeld waren dan wij nu.
Je kan mijn boek "Waar komen we vandaan, en waar gaan we naar toe. Van bewustzijn naar harmonie" hier gratis downloaden.

Ik heb een grote passie voor het mystieke gedeelte van oude culturen, vooral de culturen van de Amerika's en de oude Egyptenaren. Na twee rondreizen in Midden-Amerika wilde ik meer te weten komen over de mysterieuze Maya's en hun profetieën. Het werd een lange zoektocht, doordat er in Nederland weinig over de Maya's bekend was dat was gebaseerd op de echte Maya cultuur. Hierdoor besloot ik om er zelf een boek over te schrijven, en na vier jaar is het eind 2009 uitgebracht. Je kunt mijn boek helaas niet meer bestellen, maar je kan het wel op mijn blog lezen:


Inleiding

Maya Kosmologie
Harmonie van de Maya Kalenders
Onze Bijzondere Tijd
Bronvermelding
Verklarende Woordenlijst

Ook kun je mijn boek "Maya Mysteriën Ontwaken. Verheldering van het geloof, kalenders en veranderingen van deze tijd" hier gratis downloaden.

Het mystieke bleef me altijd trekken en ik heb er veel boeken over gelezen, maar ik voelde dat het na vele jaren tijd was om het vooral zelf te doen en zelf te ervaren. Ik heb daarvoor een opleiding als s
jamanistisch healer gevolgd bij Pascale Laffutte, Lot Blokpoel en Blue Kachina. Het Inca sjamanisme heeft krachtige healing technieken zodat we dingen die ons niet meer dienen, blokkades en zware energieken loslaten, waardoor we ons lichter en beter gaan voelen. Je kunt door deze technieken antwoorden en inzichten krijgen in alles wat je wilt. Het geeft je genezing van binnenuit, een groter bewustzijn en kracht. 
Ik gebruik deze technieken om mezelf en anderen te helen.
Hier kun je een artikel lezen dat ik heb geschreven over Inca sjamanisme. 
Hier kun je een artikel lezen dat ik heb geschreven over de drie energie centra in het Inca sjamanisme.
Hier kun je een artikel lezen dat ik heb geschreven over het Andes kruis.
Hier kun je een video zien over de Q'eros in Peru, zij hebben de sjamanistische gebruiken van de Inca's weten te behouden.

Als we ons bewustzijn en wereldbeeld vergroten, dan kunnen we daardoor een hoger niveau van wijsheid en vrede bereiken. Door voor alles onvoorwaardelijke liefde en compassie te tonen, verhoog je je eigen frequentie en daardoor ook die van de Aarde, waardoor het onlicht en de huidige donkere machtsstructuren in deze wereld zullen verdwijnen.


Samen met mijn vrouw houden we van reizen, en we zijn dankbaar dat we al vele landen en mooie gebieden hebben mogen bezoeken. Op onze reizen site vind je onze foto's, wellicht ter inspiratie voor jou te maken reis: https://travel.geubel.com/.


Mijn logo heeft de volgende betekenis:
De spiraal is een voorstelling van groei, ook het symbool van geboorte en wedergeboorte. De beweging die je maakt in het proces van verdieping. Het is een uniek symbool dat ons zowel naar binnen als naar buiten laat kijken.
De regenboog is een samensmelting van licht, en  staat symbool voor de brug tussen hemel en aarde. De zichtbare wereld valt even samen met het onzichtbare, magische en bovennatuurlijke.