Wie zijn de echte terroristen van 11 september?

Enkele stukjes vertaald in het Nederlands uit het onderzoek naar de oorzaak van de ramp. Lees het maar en oordeel zelf:

 • Beide gebouwen van het WTC vielen met de snelheid van een vrije val naar beneden, 10 verdiepingen per seconde. Om met de snelheid van een vrije val naar beneden te vallen betekent dat de delen van het gebouw die naar beneden vallen door beton en stalen buizen moeten breken en nog steeds met dezelfde snelheid neer beneden vallen als een steen die vanaf een gebouw wordt gegooid. Dit is onmogelijk zonder explosieven, want iedere verdieping die naar beneden valt zal normaal gesproken behoorlijk door de botsing afremmen.


 • De Zuid Toren stortte na 1 uur in en de Noord Toren na 2 uur. Het Meridian Plaza brandde hevig, maar stortte niet in. In 2005 duurde de brand in een hoog gebouw in Madrid maar liefst 24 uur, maar het gebouw stortte nooit in.


 • Alle belangrijke bewijsmaterialen van de ramp zijn vernietigd, illegaal, voordat het onderzoek zelfs was afgesloten, sommige bewijsstukken zelfs al voordat het onderzoek begon!


 • $600.000 werd besteed aan het onderzoek waardoor het WTC instortte, tegenover $40 miljoen voor het onderzoek naar Clinton zijn sexleven. De gehele 9/11 commissie besteedde slechts $15 miljoen, terwijl er in totaal $65 miljoen werd besteed aan Clinton's indiscretie onderzoek.


 • Gebouw 7 bij het WTC met 47 verdiepingen stortte om 17:30 uur in, werd nooit door een vliegtuig geraakt en er was ook geen groot vuur. Het vuur woedde niet lang genoeg (slechts 1 - 2 uur) om het staal te breken. Nog dagen later waren er "hot spots" in het gebouw dat nog steeds heter was dan de maximum temperatuur van vliegtuigbrandstof, maar niet heter dan de maximum temperatuur van explosieven.


 • Wolken van fijn gemalen beton en staal schoten uit het gebouw, wel tot drie keer de breedte van het gebouw met snelheden van honderden kilometers per uur. Dit is alleen mogelijk met explosieven.


 • Bron en meer informatie, o.a. video films: http://www.reopen911.org/ReOpen911_2007Archive/Core.htm

  Geen opmerkingen:

  Een reactie posten