Zet 14 oktober in je agenda!!

Een ruimteschip van de Galactische Federatie van Licht zal op 14 oktober 2008 minimaal 3 uur lang aan de lucht verschijnen!

Aan leiders, gouverneurs, politici en alle mensen van de Aarde...
Wij wensen dat het begrepen zal worden, dat op de 14e dag van jullie maand oktober in het jaar 2008 een groot ruimteschip zichtbaar zal zijn. Het zal in het zuiden van jullie halfrond zijn en het zal over vele staten vliegen.

Wij geven u de naam van Alabama. Er is besloten dat we minimaal 3 uur in jullie atmosfeer zullen blijven. Gedurende deze tijd zal er veel commotie op jullie planeet zijn. Jullie hoogste autoriteiten zullen de atmosfeer rond ons schip binnendringen. Dit veiligheidsveld is nodig voor ons, want er zal een 'farce' plaatsvinden door hen in jullie wereld die zullen proberen te ontkennen dat wij in LIEFDE komen. Jullie media en jullie regeringen zullen ons proberen te verhullen, maar dit zal mislukken. Uw media zal geen andere keus hebben dan een beeld te schetsen van de waarheid, doordat het voor iedereen zichtbaar zal worden. Jullie wereld heeft te lang onder een wolk geleefd, waar de meeste van jullie onbewust van zijn. Als jullie de waarheid zouden weten dat voor jullie verborgen is, dan zouden jullie vol afschuw en ongeloof zijn.

Het is tijd voor jullie zielen om te zijn wie jullie zijn. De sluier zal verwijderd worden.

Wees vreugdevol. Het is er de tijd voor. Je zal hiervan weten, doordat je hart het zal aanvaarden als de ware reden van ons bezoek. Om jullie een begrip te geven van liefde.

Deze informatie is "gechanneld" door Blossom Goodchild en ik hoop echt dat dit gaat gebeuren op 14 oktober! Ik ben benieuwd. Hieronder is de bijbehorende videoclip:Bronnen:
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread378708/pg1
http://www.blossomgoodchild.com/

1 opmerking:

  1. hoi,
    het lichtschip zal 3 dagen blijven hangen ( 3 of your 24 hour periods)

    dat beteken 3 maal 24 uur.


    groet

    BeantwoordenVerwijderen