UFO's boven Leiden

Deze week kreeg ik van een anoniem persoon een email met daarin een aantal foto's van UFO's boven Leiden.


Ik heb de foto's goed bekeken, want op het eerste gezicht komen ze onwerkelijk over, en ook onderzocht met het programma JPEGsnoop, maar daaruit blijkt niet dat ze zijn bewerkt met Photoshop.
Ook de anonieme bron beweert dat hij de foto's niet heeft bewerkt en heeft ze ook op zijn camera staan.


Goed, het verhaal van de anonieme bron:


"In juli heb ik een paar UFO's gezien. Op zondag 4 juli,het was toen ongeveer 14:00 zag ik de eerste. Ik was hierdoor heel erg geschokt en heb verschillende mensen in mijn omgeving gevraagd,maar ik was de enige die deze had gezien. In de dagen daarna heb ik nog meerdere keren dezelfde UFO's in de verte gezien. Om bewijs te kunnen hebben,omdat mijn verhalen niet geloofd werden,hebik daarna steeds mijn camera meegenomen. Op zaterdag 17 juli heb ik een paar foto's kunnen nemen van deze UFO's. Dit was midden op de dag. Rond een uur of 1. Later op die dag heb ik nog meer foto's kunnen nemen. Dit was in de omgeving van Leiden. Drie dagen later, op dinsdag heb ik 's avonds ook nog foto's kunnen maken toen ik er een zag boven de A12. Het was toen al donker. Dit heb ik in mijn agenda opgeschreven als bewijs.


De UFO's lijken op de foto's erg groot, maar in het echt leken ze heel “licht”. Er ging ook geen soort van “zware energie” vanuit. In het echt zagen ze er wel groot uit maar voelden ze “klein” De foto's zijn dus niet helemaal zoals het in het echt “voelde” Ze verplaatsten zich snel door de lucht, maar als je je ogen erop focust dan leken ze langzamer te gaan. Een onwerkelijke beleving!!! Ik heb geen lampen of iets gezien, zoals meestal in de films. Toch leek het alsof er intelligentie in zat.Het voelde dat iemand of iets daarin op ons keek. Elke keer na zeg maar 10 minuten gingen ze weg. Ze maakten geen geluid of gezoem maar je voelde wel trillingen. Het ging heel snel.


Door bekenden werd ik niet meer serieus genomen en omdat ik dit belangrijk vond ben ik direct met mijn foto's naar de overheid gegaan. De politie hier wilde er niets mee doen. Daarna heb ik de foto's lang voormezelf gehouden,omdat ze dachten dat ik een grapje maakte en ik mocht geen aangifte doen.


Daarna heb ik een mail geschreven naar het ministerie van binnenlandse zaken. Iemand zei dat. Ik heb hen gevraagd naar de foto's te kijken als bewijs voor buitenaards leven. Eerst kreeg ik steeds maar geen antwoord maar op een gegeven moment (dit was in september) kreeg in zo'n gewone brief dat ze mijn “verzoek” in behandeling hadden genomen. Daarna heb ik niets meer van ze gehoord. Eind september heb ik gebeld,waar mijn antwoord bleef. Toen zei deze regeringsambtenaar dat er niets mee gedaan werd, maar dat ik NIET naar de media moest gaan!!! Op mijn vraag waarom niet gaf hij als antwoord dat ik dan voor gek verklaard zou worden door het publiek!!


Nu weet ik niet veel van buitenaards leven en ik had nog nooit UFO's gezien. Maar ik kreeg het idee dat het geheim moest blijven en dat ik daarover niet zou mogen praten en ik durf nu niet met mijn naam naar buiten te komen. Ik denk dat de overheid niet wil dat de mensen dit weten. Ik geloof niet dat deze UFO’s van het leger zijn. Of het moet echt een heel groot geheim zijn dat buitenlandse legers ons bespioneren,maar dat geloof ik nooit. Ik snap niet waarom het geheim moet blijven als het buitenaards leven is,want dat is toch groot nieuws??!?! Weten jullie of meer mensen deze gezien hebben? Dat moet toch wel?? Durven deze mensen ook niet naar de media toe te gaan??


Nu heb ik lang getwijfeld over wat ik zou moeten doen. Zoals ik zei heb ik me nooit eerder met buitenaardse dingen bezig gehouden. Ik ken dan ook niet de plekken waar ik heen moet met de informatie. Het kan toch niet zo zijn dat niemand het mag weten???"


Nu heb ik besloten jullie te mailen. Mijn naam en plaats hou ik voormezelf, omdat ik ook nog normaal naar school en mijn werk moet en niet uitgelachen wil worden en omdat ik niet hoop dat de overheid me in de gaten houd.


Ik heb nog een paar meer foto’s,als jullie deze ook willen"

2 opmerkingen:

 1. Dit past wel in een serie sightings. Rond dezelfde tijd en plaats: http://www.youtube.com/watch?v=eI3Bzs7JP8M
  Overigens lijkt die foto met de snelweg bij Zoetermeer gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb inmiddels hele grote twijfels over deze foto's en wel door het volgende:

  - toen ik de foto's kreeg had ik ze met een tool laten onderzoeken en daarbij kwam naar voren dat ze bewerkt waren met Photoshop. De anonieme afzender ontkende dit. Ik gaf hem het voordeel vd twijfel en plaatste de foto's op mijn blog.

  - midden september 2011 vroeg Guido van WantToKnow.nl of hij contact kon leggen met de afzender voor een artikel op zijn site met meer informatie. Ik heb de persoon die me de foto's stuurde diverse emails gestuurd, maar hij reageert niet meer.

  Dus voor mij is het eigenlijk wel duidelijk dat deze foto's niet echt zijn.

  BeantwoordenVerwijderen