Profetieën van de Hopi Indianen


De Hopi indianen in de Verenigde Staten zijn nauw verwant aan de Maya indianen van Midden-Amerika en leven tegenwoordig in een reservaat in Arizona. Net als de Maya's geloven de Hopi's dat we momenteel in het vierde tijdperk leven, de Vierde Zon, en dat dit tijdperk zijn einde nadert.

Het einde van alle Hopi ceremoniën zal komen als een Kachina zijn masker afdoet tijdens een dans op het plein voor niet ingewijde kinderen. Een tijdje zullen er dan geen ceremonies meer zijn, geen geloof meer. Dan zal Oraibi herboren worden met zijn geloof en ceremonies, dat de start is van een nieuwe cyclus van Hopi leven. Dit is het begin van de Vijfde Zon.

De Derde Wereldoorlog wordt begonnen door die mensen die het licht openbaar maakten (de goddelijke kennis of intelligentie) in de andere oude landen (India, China, islamitische landen en Afrika). De Verenigde Staten worden verwoest, land en mensen, door atoombommen en radioactiviteit. Alleen de Hopi's en hun thuisland zullen behouden blijven als een oasis waarheen vluchtelingen zullen vluchten. Schuilplaatsen zijn een misvatting. Alleen materialistische mensen proberen schuilplaatsen te maken. Zij die in vrede zijn met hun hart zijn reeds in de grootste schuilplaats van het leven. Er is geen schuilplaats voor het kwaad. Zij die niet meedoen met het verdelen van de wereld door ideologieën zijn klaar om verder te leven in een andere wereld, al zijn ze van het Zwart, Witte, Rode of Gele ras. Ze zijn allen een, broeders.

De oorlog zal een spiritueel conflict zijn met materiële doelen. Materiële doelen zullen vernietigd worden door spirituele wezens die blijven om een wereld en een natie onder een macht, die van de Schepper, te creëren.

Die tijd is niet ver weg. Het zal komen als de Saquasohuh (Blauwe Ster) Kachina op het plein danst en zijn masker afdoet. Hij symboliseert een blauwe ster, ver weg en nog niet zichtbaar, die snel zal verschijnen. Deze tijd is voorspelt in een lied dat in 1914 werd gezongen net voor de Eerste Wereldoorlog tijdens de Wuwuchim ceremonie.

De ontwikkeling van de toekomstige Vijfde Wereld is begonnen. Het wordt gemaakt door nederige mensen van kleine naties, stammen en etnische minderheden. Je kan dit in de aarde zelf lezen. Plantvormen van voorgaande werelden beginnen te ontkiemen als zaden. Dit kan een nieuwe botanische studie starten als mensen wijs genoeg zijn om ze te lezen. Dezelfde zaden worden geplant in de hemel als sterren. Dezelfde zaden worden in onze harten geplant. Deze zijn allemaal hetzelfde afhankelijk hoe je ze bekijkt. Dat is wat de ontwikkeling maakt naar het volgende, de Vijfde Wereld.

Deze bevatten de negen meest belangrijke profetieën van de Hopi's, verbonden met de creatie van de negen werelden: de drie voorgaande werelden waar we op leefden, de huidige Vierde Wereld, de drie toekomstige werelden, die we nog moeten ervaren, en de wereld van Taiowa, de Schepper, en de wereld van zijn neef, Sotuknang.

_______________________________________________________________________________________________________

De volgende voorspelling van de Hopi is in het westen sinds 1959 bekend en is verteld door Witte Veer, een Hopi van de oude Berenstam:

De Vierde Wereld zal snel eindigen, en de Vijfde Wereld zal beginnen. Dit weten de Ouderen overal. De Tekens zijn na vele jaren vervuld, en maar een paar zijn er over.

Dit is het Eerste Teken: Er werd ons verteld over de komst van de mensen met een witte huid, zoals Pahana, maar ze leven niet zoals Pahana; het waren mensen die het land afnamen dat niet van hen was en ze versloegen hun vijanden met donder. De blanken namen het land van de Indianen af en doodde hen met geweren.

Dit is het Tweede Teken: Onze landen zullen de komst van draaiende wielen gevuld met stemmen zien. De blanken die met huifkarren naar het westen van de Verenigde Staten trokken.

Dit is het Derde Teken: Een vreemd dier zoals een bizon maar met grote lange hoorns, zal in grote getalen over het land rennen. De komst van de grote aantallen vee van de blanken.

Dit is het Vierde Teken: Het land zal door ijzeren slangen doorkruist worden. De treinrails.

Dit is het Vijfde Teken: Kriskras door het land zal er een groot spinnenweb zijn. De elektriciteits- en telefoonkabels.

Dit is het Zesde Teken: Kriskras door het land zullen er stenen rivieren zijn die beelden in de zon maken. Asfaltwegen.

Dit is het Zevende Teken: Je zult horen dat de zee zwart word, en dat vele levende wezens erdoor zullen sterven. De vele olierampen.

Dit is het Achtste Teken: Je zult veel jongeren zien die hun haar lang zullen dragen zoals ons volk, die komen en zich bij de stammen zullen voegen, om onze manieren en wijsheden te leren. Dit waren de hippies in de flower-power tijd.

En dit is het Negende en Laatste Teken: Je zult horen over een huis in de hemelen, boven de aarde, die met een grote klap zal vallen. Het zal verschijnen als een blauwe ster. Heel snel hierna, zullen de ceremoniën van de Hopi's stoppen en zal de Blauwe Kachina ster terugkeren. De MIR die enkele jaren geleden neerstortte op aarde, in Australië was een blauw licht te zien. De Blauwe Kachina ster is volgens mij nog niet gezien.

Dit zijn de Tekens dat hier grote verwoesting hier is: de wereld zal schudden. De witte man zal vechten met mensen in andere landen, zij die het eerste licht van wijsheid bezitten. Er zullen veel kolommen van vuur en rook zijn zoals de witte man in de woestijnen hier niet ver vandaan heeft gemaakt. Zij die blijven en in de plaatsen blijven waar de Hopi's leven zullen veilig zijn. Dan zal er veel te herbouwen zijn. En snel, erg snel erna, keert Pahana terug. Hij zal met hem het ochtendlicht van de Vijfde Wereld meenemen. Hij zal de zaden van zijn wijsheid in onze harten planten. Zelfs nu worden de zaden geplant. Deze zullen de weg naar de ontwikkeling van de Vijfde Wereld vergemakkelijken.

_______________________________________________________________________________________________________

Toespraak van Grote Adelaar, opperhoofd van de Eagle indianen in Washington op 4 juli 1912:

Als walvissen en dolfijnen dood aanspoelen aan de kusten,
zwermen sprinkhanen de oogsten verslinden,
legers mieren verdwaasd rondtrekken,
trekvogels niet meer weten hoe ze moeten terugkeren naar hun plek van vertrek,
bijen en vlinders uitsterven door vergiftiging van bloemen en bomen,
als vele soorten planten en dieren zich terugtrekken uit het leven,
weet dan blanke broeder, dat de laatste dagen van de aarde zijn aangebroken.

Besef dat de boodschap die uw rode broeders u brengen om de aarde en alle levende wezens lief te hebben de enige mogelijkheid is tot overleving.

De aarde is onze moeder en als u haar blijft verkrachten en leegroven,
zal ze binnen honderd jaar haar kracht tonen.
Dan zullen de aarde en de zee gaan beven,
de rivieren als ratelslangen woest met hun staart slaan,
zal de droogte uw oogst doen mislukken,
en zullen oorlogen over heel de wereld razen.

Water zal uw land binnenstromen en hete, roodgloeiende modderstromen uit vuurspuwende bergen zullen over uw huizen komen.

Als u deze verschijnselen ziet, weet dan blanke broeder, dat een terugweg niet meer mogelijk is.

6 opmerkingen:

 1. Hopi zijn vredelievende en wijze mensen maar toch gewoon mensen.
  Net als iedereen kennen ook zij het opgeheven vingertje, doemdenken en generalisatie.

  Misschien moet iedereen het volgende uit het hoofd leren:

  Er bestaan zeer veel goede witten en ook slechte witten.
  Er bestaan zeer veel goede zwarten en ook slechte zwarten.
  Er bestaan zeer veel goede gelen en ook slechte gelen.
  Er bestaan zeer veel goede roden en ook slechte roden.

  Moge alle goede mensen hun opgeheven vingertje wegdoen, positieve gedachten over elkaar de wereld in sturen en zich geestelijk bundelen.

  Dit is mijn wens,
  Mihar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopi zijn vredelievende en wijze mensen maar toch gewoon mensen.
  Net als iedereen kennen ook zij het opgeheven vingertje, doemdenken en generalisatie.

  Misschien moet iedereen het volgende uit het hoofd leren:

  Er bestaan zeer veel goede witten en ook slechte witten.
  Er bestaan zeer veel goede zwarten en ook slechte zwarten.
  Er bestaan zeer veel goede gelen en ook slechte gelen.
  Er bestaan zeer veel goede roden en ook slechte roden.

  Moge alle goede mensen hun opgeheven vingertje wegdoen, positieve gedachten over elkaar de wereld in sturen en zich geestelijk bundelen.

  Dit is mijn wens,
  Mihar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Morgen , Zaterdag 21 September van 19 - 20 uur op het Museumplein in Amsterdam met Tijn & Kris Touber Meditatie voor de Vrede Komt Allen ! Ik ben er Nederlandse vrienden & medescheppers wij zijn degenen op wie wij hebben gewacht en je kunt gelijk meedoen aan de Demo van de "Politieke Tegenbeweging": weet niet waar die wordt gehouden maar waarschijnlijk ook op het Museumplein ? Voor de Manifestatie naar buiten van onze Gezamenlijke "Innerlijke Vrede", zie www.BethePeace.com !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is gaande de verandering, weet je soms is het beter om van bepaalde dingen af te blijven. Maar dan zal de mens gaan denken dat ze zelf niet slim zijn. Ze denken dat de indianen achterlijke wilde zijn. Wat de onderdrukkers vergeten zijn tot op heden te vragen aan de wilde is, is waarom. Waarom namen de indianen alleen wat ze nodig hadden, en met mate. Kijk eens om je heen in de wereld wat er gaande is zoveel chaos. Simpel voorbeeld de indiaan bleef niet zijn hele leven op een plaats, wel in sommige streken. Omdat je in sommige gevallen snel moet vertrekken want je meegenomen worden door een orkaan hahahahahahahahaha. dan maar liever een wilde. Je mag nemen, maar vernietigging door de mensheid word niet vergeven het word weg gevaagd door wat zij nooit zullen vatten. Ik ben een Caraib, van de stam Caraiben een aftakking van de Yaromama volk. Waarom doen ze mijn broeders en zusters zoveel onrecht aan. Wij willen geen goud en zilver, diamant. Wij vragen alleen hulp de rivieren en kanaal word vergiftigt, de kinderen worden ziek sommigen gaan dood we leven momenteel van dag tot dag. We weten dat de onderdrukkers genadeloos zijn maar haal de flora en fauna niet weg, de OERWOUDEN niet weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen