FBI onthult 'The Vault' - UFO geheimen uit Roswell gedeeltelijk onthuld

FBI Vault graphicDe FBI heeft nieuwe documenten openbaar gemaakt, er zijn nu meer dan 2.000 gedigitaliseerde documenten te lezen via Internet. Ze noemen het 'The Vualt'.
Het bevat een zeer interessant document van Guy Hottel, een speciale agent van de FBI in Washington, die een memo stuurde over vliegende schotels aan de directeur van de FBI in maart 1950.




De memo bevat de volgende tekst (vertaald in Nederlands): 


"Een onderzoeker van de luchtmacht verklaarde dat drie zogenaamde vliegende schotels waren gevonden in New Mexico. Ze waren rond van vorm met een verhoogd centrum, ongeveer 15 meter in diameter.  
In ieder voertuig zaten drie wezens van menselijke vorm, maar ze waren slechts 1 meter lang, droegen kleding van een metaalachtig stof met een zeer fijne strcutuur.

Ieder wezen zat in het toestel vastgesnoerd, dat vergelijkbaar is met de 'black-out' kleding dat door snelheid- en testpiloten wordt gebruikt.

Volgens de heer [geredigeerd] informant, waren de schotels in New Mexico gevonden doordat de regering een zeer krachtige radar in dat gebied 

had neergezet die interfereert met de besturing van de schotels. Geen verdere evaluatie werd gedaan door SA [geredigeerd] betreffende het bovenstaande." 


Betekent dit dat er niet één maar 3 schotels werden gevonden met in totaal 9 wezen? Het lijkt er wel op.


Klik hier om naar The Vault te gaan: http://vault.fbi.gov/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten