Video: De Onwaarheden van Ancient Aliens, Erich von Däniken en Zecharia Sitchin

Dankzij Akbal heb ik deze schitterende video gevonden: "Ancient Aliens Debunked".
Het is een zeer goede video met heel goed onderzoek naar alle onderwerpen waarover Ancient Aliens zegt dat mensen het nooit gemaakt konden hebben en het dus door buitenaardse wezens zijn gemaakt. 

Alles wordt zeer goed uitgelegd en de onderwerpen zijn stuk voor stuk zeer goed onderzocht. Het laat steeds weer zien dat deze plekken door de mensen ter plekke zijn gemaakt.


Ook Zecharia Sitchin komt aan de orde, hij heeft veel verkeerde informatie verspreid over Sumerie en de Annunaki en is een slechte vertaler van het spijkerschrift. Je kan er meer over lezen op deze site: http://www.sitchiniswrong.com


En Erich von Däniken, hij is de bron van de Ancient Aliens serie, een man die vele beweringen doet, met veel vragen komt, maar nooit grondig onderzoek heeft gedaan en nog steeds onwaarheden blijft verspreiden.


De kristallen schedels worden ook behandeld, hier schreef ik zelf in 2011 een artikel dat de er geen kristallen Maya schedels zijn: http://www.geubel.com/2011/11/er-zijn-geen-maya-kristallen-schedels.html. In deze video wordt verteld dat er een brief is gevonden die Mitchell Hedges schreef aan zijn broer, waarin hij vertelt dat hij de kristallen schedel in Londen had gekocht. Ook hij bleek een oplichter!


Dan zijn er de gouden vliegtuigjes van de Tolima kunstenaars, die vissen blijken te zijn. Er zijn honderden van dit soort kunstvoorwerpen die dieren voorstellen waar de Tolima in hun dagelijks leven van afhankelijk waren.


Je kan heel veel leren van deze prachtige documentaire, het duurt drie uur en is zeer leerzaam.1 opmerking:

  1. Hey Mike, ik waardeer je updates zeer!! De vraag is nu dus... wat moet de NWO met deze nieuwe programmering? Als er dadelijk een 3e wereld oorlog uitbreekt, waar ze hard mee bezig zijn heb ik zo het idee, komt er dan een gesimuleerde buitenaardse redding? En onder het mom van de 2012 hoax zullen veel mensen denken dat het voor het goeie is.

    Groetjes,

    Akbal.

    BeantwoordenVerwijderen