Dit is een schitterende video over de megalithische bouwwerken bij Carnac, waarin wordt aangetoond dat de geometrische verhoudingen die zijn gebruikt reeds ook bij Göbekli Tepe zijn toegepast. Dit is dus een zeer oude kennis die minstens 11.500 jaar oud is. 

 Duizenden jaren geleden, vóór de Romeinen, vóór de Grieken, zelfs vóór het oude koninkrijk Egypte, richtte een onbekend volk megalithische monumenten op aarde op. Hun werken bestrijken continenten en millennia, wat ons doet geloven dat het afzonderlijke, niet-verwante populaties waren. Maar de gelijkenis van de gebruikte technieken, de architecturale principes en de gravures en sculpturen duiden op een gemeenschappelijke gedachte. 

Door de astronomische uitlijningen, de geometrie en de afmetingen van deze monumenten te onderzoeken, kunnen we er zeker van zijn dat ze allemaal deel uitmaken van dezelfde cultuur. Deze film zal de manier veranderen waarop we naar oude volkeren kijken, die millennia lang gescheiden waren van onze eigen tijd.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten