Krijgen jonge meisjes een chip?

Ik vind het een vreemd verhaal dat minister Ab Klink vanaf september volgend jaar alle meisjes van 12 jaar preventief wil inenten tegen het humaan pallomavirus (HPV) dat baarmoederhalskanker veroorzaakt. Preventief krijgen ook de meisjes tussen 13 en 16 het vaccin vanaf januari 2009.
Het blijkt echter dat het verband tussen HPV en baarmoederhalskanker zeer zwak is en niet of nauwelijks is bewezen. De bijwerkingen van het vaccin zijn daarbij ook nog eens schokkend: het kan verlammingsverschijnselen veroorzaken en zelfs tot de dood lijden. Daar bovenop komt nog eens dat het behoorlijk duur is (375 euro) en dat het maar in 70% van de gevallen helpt.

De tekst hierboven las ik op www.niburu.nl en ben daarna verder gaan zoeken op Internet en mijn vermoeden werd in 15 minuten zoeken bevestigd met de citaten uit andere websites hieronder:

Citaten:
Het Amerikaanse systeem kent een openbare rapportage over incidenten met vaccinaties. De opgenomen meldingen in dit systeem wil niets zeggen over een direct oorzaak-gevolg, maar geeft aan dat er nader onderzocht moet worden. De rapportage laat zien dat er zeven doden zijn geregistreerd na vaccinatie met Gardasil. Er zijn 51 vrouwen geregistreerd die blijvende handicaps overhielden na levensbedreigende reacties van het lichaam.

Na zwangerschappen ontstaan binnen dertig dagen na de vaccinatie zijn tientallen baby’s met afwijkingen geboren. Aangeboren afwijkingen komen altijd voor. Het percentage is echter groter dan de verwachtingen volgens de statistieken.

En als klap op de vuurpijl:
Volgens het National Cancer Institute in de VS (www.cancer.gov) heeft nog geen enkel onderzoek aangetoont dat HPV de oorzaak is van baarmoederhalskanker. De aanwezigheid van het virus kàn een indicator zijn voor veranderde cellen of beginnende kanker, en niet meer dan dat. De directeur van het Gynecologic Cancer Prevention Research Group in New Hampshire is prof. dr. D. Harper. Zij wordt gezien als de deskundige in de relatie HPV en baarmoederhalskanker. Haar onderzoek hiernaar werd deels betaald door de beide fabrikanten. Haar conclusie is dat vaccinatie met de middelen door jonge meisjes een groot gezondheidsexperiment is. De onzekerheid over het nut, maar ook over de eventuele schade, overheerst de discussie. Intussen wordt het publiek niets verteld over de eventuele onzinnigheid van deze vaccinatie.


Dus waarom wil de minister van volksgezondheid die toch eigenlijk dient te waken over onze gezondheid een dure vaccinatie doorvoeren die grote schade aan de jonge meisjes aan kan richten? Ik kan maar een reden verzinnen en dat is volgens mij dat er samen met deze vaccinatie een chip in de meisjes wordt geimplanteerd, waarmee ten alle tijden bekend is waar ze zich iedere seconde van de dag bevinden.

Bronnen:
http://www.niburu.nl/index.php?articleID=18379
http://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseaction=art&art_id=4448
http://www.zorglinq.com/?newsid=38
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/18303-vaccin-tegen-baarmoederhalskanker-de-voorlichting-ontbreekt.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten