Red de Dolfijnen bij Japan

Jaarlijks worden er in Japan tussen september en april 23.000 dolfijnen afgeslacht. Dolfijnen vlees wordt in Japan verkocht, maar het bevat zeer hoge gehalten kwik, waardoor mensen vergiftigd worden. Vaak weten ze niet eens dat ze dolfijnenvlees kopen, want het wordt vaak als walvisvlees verkocht.

Ook worden er hier veel dolfijnen gevangen die aan dolfinariums over de gehele wereld worden verkocht, waar die dieren gestrest raken door de vele geluiden.

Help om mensen wakker te schudden, zodat dit afschuwelijke drama eindigt en teken de petitie hieronder. Men wil 250.000 handtekeningen verzamelen en deze sturen naar president Obama, vice-president Bilden en naar de Japanse ambassadeur in de USA:
http://www.thepetitionsite.com/takeaction/724210624

De documentaire The Cove toont het verhaal van de activisten die deze slachting in de openbaarheid brachten:Zie ook:
http://www.savejapandolphins.org
http://www.opsociety.org/
http://www.takepart.com/thecove

3 opmerkingen:

  1. ha Mike, ik vond dit bericht op je blog en wil je daarom wijzen op mijn blog en vragen daar wat aandacht aan te besteden. In september vlieg ik zelf naar Taiji Japan om als Cove Guardian deel te nemen aan de Sea Sheperd Operation Infinite Patience 2014-2015. Ik ben in mijn voorbereidingen en tijden de operatie te volgen op http://rudycoveguardian.blogspot.nl/ en kan alle steun en support die ik daarvoor kan krijgen goed gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Rudy, zie: http://www.geubel.com/2014/01/steun-rudy-in-zijn-strijd-tegen-de.html

    BeantwoordenVerwijderen