Bewijs voor Reïncarnatie

Een jongen van drie jaar oud, die in de Golan hoogvlakte in Israël bij de grens met Syrië leeft, vertelde dat hij in zijn vorige leven werd vermoord door iemand met een bijl. De jongen was van de Druzen etnische groep, en in zijn cultuur wordt het bestaan ​​van reïncarnatie als feit geaccepteerd, maar toch kon hij met zijn verhaal de gemeenschap verrassen. 


Hij werd geboren met een lange, rode moedervlek op zijn hoofd. De Druzen geloven, net als sommige andere culturen, dat moedervlekken gerelateerd zijn aan de dood in vorige levens. Toen de jongen oud genoeg was om te praten, vertelde hij zijn familie had hij was gedood door een bijl op zijn hoofd.

Het is gebruikelijk om een kind op drie jarige leeftijd naar het huis van zijn vorige leven te brengen, als hij zich dat herinnert. De jongen wist uit welk dorp hij kwam, dus gingen ze er naar toe. Toen ze in het dorp aankwamen, herinnerde de jongen zich de naam die hij in zijn vorige leven had. 


Een dorpsbewoner zei dat die man al vier jaar vermist was. Zijn vrienden en familie dachten dat hij misschien in vijandig gebied verdwaald was, zoals wel eens gebeurt.

De jongen herinnerde zich ook de naam van zijn moordenaar. Toen hij de man ermee confronteerde, trok het gezicht van de vermeende moordenaar wit weg, maar hij bekende de moord niet. De jongen liet daarna de dorpsoudsten de plek zien waar de moordenaar zijn lichaam had begraven, ze gingen er graven en vonden een skelet van een man, met een hoofdwond die overeen kwam met de moedervlek van de jongen. Ook liet hij de plek zien waar de moordenaar het wapen had begraven en toen ze er gingen graven vonden ze inderdaad de bijl.

Toen de moordenaar met dit bewijs werd geconfronteerd, bekende hij.Bronnen:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten