Aanslagen in Parijs

Het is vreselijk wat er allemaal in de wereld gebeurt. Mijn diepste medeleven gaat uit naar alle onschuldige mensen die omgekomen zijn. Dit geldt voor zowel de mensen in Parijs als in Syrië. 

Maar dit gebeurt natuurlijk niet zomaar opeens. Frankrijk en andere Europese landen hebben bijvoorbeeld de terreurgroep PKK in Turkije gesteund, Syrië was na de val van het Ottomaanse Rijk in handen van Frankrijk. Momenteel is Frankrijk, samen met de V.S. een aantal Arabische landen en wellicht Israël, bezig om het regime in Syrië af te zetten, om zo zelf de touwtjes in handen te nemen. Frankrijk stuurde ook vliegtuigen naar Syrië. De V.S. levert wapens aan strijders, maar ook aan tegenstanders, het lijkt wel of het niets uitmaakt, als het maar geld oplevert. 

Alle westerse propaganda machines draaien op volle toeren. De Franse vlaggen en de Franse Facebook profiel foto's poppen overal op. Een dag ervoor was er een aanslag in Beirut door een zelfmoordaanslag van ISIS waarbij 43 doden vielen daar wordt echter weinig aandacht aanbesteedt.

Begin oktober vielen Amerikaanse gevechtsvliegtuigen een ziekenhuis in Afghanistan een uur lang aan, waarbij 22 doden doden vielen en 30 gewonden. De V.S. zei vervolgens dat het een vergissing was en vervolgens geeft niemand er meer iets om. En zo gaat het in vele landen zoals Irak, Palestina, Pakistan en veel Afrikaanse landen.

Een mens is een mens, het maakt niet uit waar hij of zij woont, ieder leven is kostbaar en evenveel waard.

De oorlog tegen Syrië is nu als een boemerang in het gezicht van de Franse regering ontploft. Spijtig dat de gewone Fransman het slachtoffer is geworden van deze criminele en compleet idiote politiek van hun regering. Mensen worden voorgelogen en de echte waarheid wordt door de massamedia niet verteld.

Bashar Assad zei vele malen eerder dat deze terroristen die u ondersteunt ofwel door het Syrische leger in Syrië worden gedood of ze gaan terug naar hun land om er te doden zoals ze deden in Syrië ..... dat is een realiteit nu.


Willy van Damme schrijft op zijn blog over de aanslagen in Parijs het volgende:

"Dat achter die aanslagen salafistische groepen zitten hoeft men weinig te betwijfelen.
Het uitkiezen van een plek waar een topvoetbalmatch plaats heeft, een restaurant met op een vrijdagavond ongetwijfeld veel volk en een popconcert in een grote zaal tonen duidelijk in welke richting men moet zoeken.

Het is het type van aanvallen waar ook de Tsjetsjeense bendes in Rusland voor gekend waren, de school in Beslan, een propvol Moskou theater en een goed gevulde metro in diezelfde stad. En ook dat zijn salafisten. Toen de aanvallen op Damascus en Aleppo medio 2012 grotendeels mislukten riepen de VS en haar bondgenoten de hulp in van duizenden buitenlandse salafistische terroristen in. Een rekrutering die vergemakkelijkt werd door de propaganda in onze media waarbij men, na Saddam Hoessein, Moeammar Kadhaffi, Vladimir Poetin en Robert Mugabe nu Assad afbeeldde als het zoveelste grootste monster uit de wereldgeschiedenis.

Vanaf het najaar van 2012 trokken tienduizenden salafisten vanuit gans de wereld naar Syrië om er, zij het mits betaling en het recht op plunder, te vechten voor rekening van de VS, Israël, Saoedi Arabië en hun bondgenoten. ... Met tienduizenden buitenlandse jihadisten die Syrië binnenstroomden en de CIA die hen massaal van wapens en training voorzag. 

Het zijn politici als een Hammond, Merkel en Hollande die de hoofdverantwoordelijke zijn voor al die terreurdoden niet alleen in Syrië maar ook hier in Europa. Zonder hun steun stond dat crapuul in het Midden-Oosten nergens. Nu nemen ze de TGV naar Parijs voor een avondje ‘uit’.

Typerend was ook de Nederlandse correspondent in Moskou Greet Groot Koerkamp die het had over Rusland en stelde dat Rusland in Syrië amper ISIS aanvalt en het vooral gemunt heeft op de ‘rebellen’. 

Dat dit laatste leden van al Qaeda of van ermee samenwerkende groepen zijn verzweeg hij. En nochtans weet hij dat perfect. Een aartsleugenaar dus die men feitelijk uit de media zou moeten bannen.

Bovendien voert de Russische luchtmacht veel maar aanvallen op stellingen van ISIS uit dan de VS. Zo voerde de VS in september en oktober gemiddeld 2,5 en 2,8 aanvallen per dag uit.

Rusland voerde de voorbije 24 uur in Syrië 107 aanvallen uit waarvan een groot aantal op stellingen van ISIS. Deze cijfers spreken dan ook voor zichzelf.

Dat die zogenaamd gematigde rebellen onder leiding van al Qaeda staan verzwijgt men. Ze vechten trouwens amper of niet tegen ISIS. Het is het leger van Assad dat er op een serie fronten in de provincies Hama, Homs, Aleppo, Der Ezzor, Sweida en Damascus tegen vecht. En met succes trouwens. Maar dat lees je amper of niet in de kranten.

Wanneer gaan zij uiteindelijk eens beseffen dat Iran, Rusland en Syrië ook onze strijd voeren en dat wij die moeten steunen, niet bestrijden? Wij hebben gewoon een gezamenlijke vijand. Maar die heel simpele wijsheid willen zij in Brussel, Parijs, Berlijn en Londen niet zien."


Laten we zeker ons hart niet zwart kleuren, maar vooral licht, heel veel licht in de wereld brengen.
Leef vanuit compassie en stuur liefde naar je medemens, liefde overwint alles!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten