Video: Shift of the Ages

Dit is een schitterende film over de visioenen van de Maya Ouder Wandering Wolf, Don Alejandro Cirilo Perez Oxlaj. Deze video plaats ik opnieuw op mijn site, doordat het over nu gaat. 

Zijn visioenen gaan over wat de Maya's een Verandering van Zonnen noemen, de overgang naar een nieuwe periode, een nieuw tijdperk, wellicht naar een nieuwe dimensie. Dit gaat over de bijzondere tijd waarin we nu leven met alle perikelen van het Corona virus. Mijn hart gaat uit naar alle mensen die nu voor hun leven vechten en naar alle families die hun dierbaren hebben verloren.

Moeder Aarde reageert, we hebben haar uitgeput en vervuild en ze heeft ons op de stop knop laten drukken, iets wat de politici veel eerder hadden moeten maar vooral aan de economische belangen dachten. 

Nu is de tijd om naar binnen te keren en om in te zien dat we allemaal één zijn. Nu is de tijd om te realiseren dat het niet draait om winst te maken en om steeds meer en mooiere spullen om ons heen te verzamelen, maar om onze harten te openen en te leven vanuit liefde en compassie. Deze tijd is al lang geleden door vele inheemse volkoren voorspeld, dit is 2012.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten