Het gehele Heelal is aan het Transformeren

Afgelopen dagen heb ik het prachtige boek "Christina, deel 1: tweeling als licht geboren", geschreven door haar moeder Bernadette von Dreien, gelezen.
De tekst hieronder komt uit dat boek.

Volgens het kosmische plan van schepping en de voortdurende universele cyclus van vernieuwing, zijn de Aarde en daardoor de mensheid momenteel in het midden van een globale transformatie, dat steeds sneller gaat. De nieuwe energieën die op een hoog niveau vibreren, zorgen ervoor dat de energieën die op een laag niveau vibreren ook gaan transformeren, want anders kunnen ze niet meer op Aarde verblijven.

Om dit mogelijk te maken zijn er talloze lichtwezens vanuit hogere sferen als mensen geïncarneerd. Ze helpen de mensheid, maar of een individuele ziel hulp aanvaardt en de weg van licht volgt, dat kan die ziel alleen zelf beslissen, vanwege de eigen wil.

Een geheel heelal volgt het proces waar we als Aarde ook doorheen gaan. Dit is een uniek en zeer speciaal proces, doordat het de eerste keer is dat een gehele planeet naar een lichtere sfeer stijgt. En het is ook de eerste keer dat de bevolking van een planeet de mogelijkheid wordt geboden om met hun fysieke lichaam hun vibratie te verhogen naar een hogere frequentie.

Hier kun je meer informatie vinden over Christina: https://christinavondreien.ch

Bron: boek "Christina, deel 1: tweeling als licht geboren", geschreven door Bernadette von Dreien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten