Vlaamse Gaai, Mijn Krachtdier

Bron
De laatste tijd zie ik vaak een Vlaamse gaai. Een paar weken geleden was ik Sami healing op mezelf aan het doen en toen kwam er opeens een Vlaamse gaai in mijn achtertuin. Ook een paar dagen ervoor waren er twee Vlaamse gaaien in mijn voortuin en vorige week toen ik bij de Dommel aan het wandelen was leek het wel of een paar Vlaamse gaaien steeds voor mij uit vlogen. Op een gegeven moment zaten er drie Vlaamse gaaien in een boom.


Dit zijn de kenmerken van een Vlaamse gaai:

  • Is zowel een aarde als luchtwezen, de veren op zijn lichaam bevatten het aardse bruin en zijn vleugels het hemelse blauw. Daarnaast heeft hij ook zwarte en witte veren, die staan voor licht en donker.
  • De Vlaamse gaai is een boodschapper tussen hemel en aarde en kan jou helpen om in je ware kracht te gaan staan.
  • Hij vraagt je om te gaan staan voor wie je bent: een ware boodschapper tussen hemel en aarde. De Vlaamse gaai vraagt aan jou om je gaven op een juiste manier in te zetten. Hemel en aarde op jouw unieke manier te verbinden. Niet te twijfelen, maar vol vertrouwen jouw intuïtie te volgen.
  • Wees gerust eens wat brutaler, vraag er om als je iets graag wilt.
  • Kracht, gevoelig, geduldig, zorgzaam en waakzaam, handelend, vooruit kijkend, vrolijk, afbrekend en vernieuwend. 


Bronnen:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten