woensdag 7 mei 2008

Celestijnse Inzichten

1. We herontdekken dat we in een mysterieuze wereld leven, waarin toevalligheden en synchronische ontmoetingen voorbestemd lijken te zijn.

2. Als meer mensen dit mysterie kennen, creëren we een nieuw wereldbeeld, waarin we het universum zien als energiek en heilig.


3. We ontdekken dat alles om ons heen bestaat en voortkomt uit een goddelijke energie die we beginnen te zien en te begrijpen.

4. Nu kunnen we zien dat mensen zich altijd onzeker voelden en afgesloten waren van de heilige bron en hun energie verkregen door elkaar te overheersen. Deze strijd is verantwoordelijk voor alle menselijke conflicten.

5. De enige oplossing is een persoonlijke verbinding met het goddelijke, een mystieke transformatie die ons vervult met ultieme energie en liefde, onze perceptie van schoonheid verbreedt en ons naar een hoger zelfbewustzijn tilt.

6. In dit bewustzijn kunnen we ons machtspatroon loslaten en een specifieke waarheid ontdekken, een missie, die we moeten delen zodat de mensheid zich kan ontwikkelen naar deze nieuwe realiteit.

7. Tijdens de missie ontdekken we een innerlijke intuïtie, die ons toont waar we heen gaan en wat we moeten doen. Bij positieve interpretatie ontstaat er een stroom aan toevalligheden die de deur voor onze missie opent.

8. Als genoeg mensen zich begeven in de evolutionaire stroom, door energie te geven aan iedereen die we ontmoeten komt er een nieuwe cultuur met een fysiek hoger energie- en perceptieniveau.

9. Op deze wijze nemen we deel aan de lange reis van de oerknal tot het einddoel: om onze lichamen van generatie op generatie van energie te voorzien, tot we de hemel bereiken die we uiteindelijk kunnen aanschouwen.

10. Is het besef dat tijdens de gehele geschiedenis de mens onbewust heeft gevochten om deze geleefde spiritualiteit op aarde in te voeren. Ieder van ons komt hier met een opdracht en als we dit bewust worden, kunnen we onszelf een geboortevisie herinneren wat we met ons leven wilden bereiken. Verder kunnen we een gemeenschappelijke wereld visie herinneren over hoe we allemaal samen werken om een nieuwe spirituele cultuur te creëren. We weten dat het onze uitdaging is om deze visie vast te houden met intentie en dagelijks gebed.

11. Eeuwenlang hebben religieuze geschriften, gedichten en filosofieën gewezen op een verborgen kracht van de ziel in ieder van ons, die op mysterieuze wijze helpt om dingen te beïnvloeden die zich in de toekomst voordoen. Deze geloofskracht is een veld van intentie, die vanuit ons komt en die versterkt en uitgebreid kan worden, vooral als we ons met anderen in een gemeenschappelijke visie verbinden. Dit is de kracht waardoor we de visie van een spirituele wereld vast kunnen houden en de energie in onszelf en in anderen op kunnen bouwen om deze visie werkelijkheid te laten worden.

0 comments:

Een reactie posten