Mijn Boek: Maya Mysterien Ontwaken

Afgelopen woensdagavond kreeg ik een goede ingeving over de voorkant van mijn boek: "Ik maak het Maya-rood, de kleur van het oosten en de kleur van geboorte en wedergeboorte. Ook de geboorte van een nieuw tijdperk. I.p.v. zwart, de kleur van het westen en de dood". Dus zo komt de voorkant van mijn boek er ongeveer uit te zien, ik hoop dat Free Musketeers het ook zo maakt.

Ook vragen mensen me wat de tekening betekent; deze tekening is een belangrijk thema in mijn boek en heeft de volgende betekenis, zoals ik het ook in mijn boek heb gezet:

Hun Hunahpu, de Eerste Vader, wordt herboren vanuit een de bek van een slang, als de maïsgod. Maïs is het voedsel voor de mensen en de grondstof waarmee de mensen werden geschapen. Een slang is een symbool voor reïncarnatie, vernieuwing en voor de vruchtbaarheid van de aarde. In de staart van de slang zit K’awil, hij symboliseert de spirituele kracht in materiële objecten en brengt de levensenergie in de mensen. Hij is ook de kracht van de bliksembijl van de regengoden, waarmee de aarde open wordt gebroken om zo de reïncarnatie van Hun Hunahpu mogelijk te maken. Rood is de kleur van het oosten en staat voor geboorte en wedergeboorte.

Ik ben nu bezig om wat tekstuele foutjes uit mijn tekst te halen en wil de tekst, de foto's van mijn tekeningen en de samenvatting volgende week op CD naar Free Musketeers sturen. Afgelopen week heb ik mijn hele boek geheel gelezen (na er een paar maanden niet meer ingekeken te hebben) en ik ben er zelf wel trots op dat ik zo'n mooi boek heb geschreven.
Inmiddels heb ik 85 emailadressen, dus de lijst is mede dankzij jullie compleet. Iedereen alvast bedankt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten