Steeds meer bewijs voor komeet die 13.000 jaar geleden insloeg

Er wordt steeds meer fysiek bewijs gevonden dat er inderdaad ongeveer 13.000 jaar geleden een komeet in Canada insloeg, waardoor er veel levende wezens uitstierven. Dit is in overeenstemming met oude verhalen van o.a. de Maya's, die het volgende vertellen (dit staat ook in mijn boek dat binnenkort uitkomt):

12.000 jaar geleden ten tijde van de Tweede Zon viel er een gigantisch brokstuk in de Atlantische Oceaan. Daardoor overstroomde de oude stad Tulan. Onze voorouders verlieten de stad en brachten de Maya cultuur naar Yucatan in Midden-Amerika.

Tot op heden ging de wetenschap ervan uit dat door de komst van veel mensen er destijds veel dieren uitstierven in Amerika, maar nu vind men steeds meer aanwijzingen dat er destijds inderdaad een komeet in was geslagen. Men heeft nu hele goede aanwijzingen gevonden dat die in Canada insloeg. Ken Tankersley, professor in antropologie, heeft veel afzettingen in grondlagen onderzocht, in o.a. de staten Ohio en Indiana, en het blijkt dat de oorsprong van deze stoffen terug zijn te voeren naar regio's met diamanten in Canada. De afzettingen die werden gevonden, lagen op dezelfde diepte die overeenkomen met de tijd dat de komeet insloeg.

Hoogstwaarschijnlijk explodeerde er destijds een object, groter dan een kilometer, boven de ijslaag van Canada. Hierdoor gingen ijslagen van een paar kilometer dik smeltten, waardoor er een enorme hoeveelheid water vrijkwam en de zondvloed ontstond.

Bronnen:
http://remotecentral.blogspot.com/2008/07/more-evidence-for-comet-over-canada.html
http://allendale-expedition.net/publications/comet.pdf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten