Russische wetenschapper Korotkov fotografeert zielen

Kirlian fotografie werd door Semyon Kirlian in 1939 ontdekt; hiermee kan de aura van een object gefotografeerd worden. In de jaren 70 is er in de Sovjet Unie en het westen uitgebreid onderzoek naar Kirlian fotografie gedaan en aan het einde van de jaren 90 vloeide de GDV techniek hieruit voort. GDV wordt voor diagnostische en evaluatie doeleinden gebruikt en is al toegepast om stress en de voortgang van medische behandelingen te meten.

Nu hebben wetenschappers GDV foto’s van een stervende persoon gemaakt. De foto’s tonen aan dat het gebied rond de buik als eerste de levenskracht verliest (de ziel), gevolgd door het hoofd; het hart en daarna de lies verliezen als laatste hun levenskracht.
Wetenschappers die de GDV techniek gebruiken zeggen dat de aura van mensen die onverwacht of gewelddadig overlijden sterk verschillen van mensen die kalm overlijden. De zielen van mensen die plotseling of gewelddadig overleden blijven gedurende een aantal dagen in een staat van verwarring en keren vaak naar hun lichaam terug, vooral ’s nachts. Volgens Korotkov komt dit door ongebruikte energie die door de ziel bewaard wordt.

GDV is een doorbraak die verder gaat dan Kirlian fotografie voor directe, real-time, weergave van het menselijk energieveld (aura). Met deze nieuwe technologie kan met een speciale camera de fysieke, emotionele, mentale en spirituele energie die naar en vanaf een individu, planten, vloeistoffen, poeders en levensloze objecten stroomt, gefotografeerd worden, waarna ze in een computer model worden gestopt.

De GDV camera is uitgevonden door Dr. Konstantin Korotkov, een vooraanstaand wetenschapper uit St.Petersburg, Rusland.

Voor meer informatie: Science of Whole Person Healing en GDV Camera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten