De Gizeh Energie Centrale


In 1992 ontmoette Stephen Mehler de in Egypte geboren Egyptoloog en inheemse wijsheidshouder, Abd'el Hakim Awyan, beter bekend als Hakim. De lessen van Hakim gaan over de oude Khemitiaanse beschavingen ze vormen het kader van het onderzoek van Stephen Mehler. Net zoals alle andere inheemse volkoren hebben de Egyptenaren ook een mondelinge overlevering, maar Egyptologen hebben daar nooit rekening mee gehouden. De mondelinge traditie die Hakim behoudt is 65.000 jaar oud en ze vertellen dat er een beschaving was voor de dynastieën van Egypte, voor het Egypte dat bekend is bij Egyptologen. Deze beschaving was hoog geavanceerd, bouwde de piramiden en maakte de Sfinx. 


Stephen's onderzoek ondersteunt de conclusies van Dunn dat de Grote Piramide nooit bedoeld was als een graf voor een koning, maar het was een machine om energie te transformeren, genereren en te verzenden.Het oorspronkelijke woord voor de Grote Piramide van Gizeh is "Per-neter", "het huis van de natuur": de plaats waar de krachten, de principes van god, van de natuur worden benut. De Grote Piramide en alle piramiden zijn gebaseerd op de transformatie, benutting en het overbrengen van energie.


Op iedere plaats op aarde waar een kracht plaats, een heilige plek, een draaikolk is, zijn er drie dingen aanwezig: stromend water (om elektriciteit te maken, een elektrisch veld), kristallen (een natuurlijke bron van kristal) en vuursteen (vulkanisch gesteente, graniet, basalt, kalksteen of mica). Deze drie elementen samen creëren een kracht plaats.


Toen ik "mica" hoorde, ging er meteen een lampje bij mij branden, want in 2002 was ik op de Piramide van de Zon in Teotihuacan, Mexico, en daar lagen platen van mica die uit de piramide kwamen. Niemand wist waar het voor diende, maar de gids vertelde dat mica tegenwoordig wordt gebruikt in de elektronica industrie als condensators om elektriciteit op te slaan. Later las ik dat onder deze piramide een waterbron is. Het model van de Piramide van de Zon, komt dus overeen met de theorie van Christopher Dunn.


Kijk naar de presentaties hieronder om meer te leren over deze oude wijsheid en waarvoor de piramiden in Egypte echt gebouwd waren:
Land of Osiris Documentaire (in het Engels):


The Gizeh Power Plant (in het Engels):

Zie ook:

1 opmerking: