Piramiden in Egypte gebouwd dmv Levitatie? Kennis van Atlantis?

Ik heb net het prachtige boek "Spectrum van regressie en reïncarnatie", geschreven door Henri de Vidal de St. Germain gelezen en Henri heeft dankzij regressie belangrijke informatie verkregen over het oude Egypte en Atlantis. Informatie die dankzij herinneringen aan vorige levens weer beschikbaar komt, zo verkreeg Henri belangrijke informatie hoe de piramides in Egypte zijn gebouwd: 


De herinnering aan levitatie van objecten komt in regressies vaker ter sprake dan men zou vermoeden. Remigranten naar levens in het oude Egypte vertelden - wanneer ze aanwezig waren geweest bij de piramidebouw - over door de lucht zwevende blokken steen, die met de grootst denkbare nauwkeurigheid op hun plaats werden gebracht. 
Zo groeit het aantal getuigenissen uit een ver verleden, waaruit een ander beeld naar voren komt dan dat waarin alle piramiden door legioenen van slaven werden gebouwd. Volgens de verkregen mededelingen waren het met name priesters en andere ingewijden, die door concentratie van energie en het voortbrengen van een zacht zoemend keelgeluid, de zwaartekracht overwonnen. De gigantische steenblokken werden daardoor van hun plaats geheven en zweefden door de lucht naar hun plaats van bestemming.

Op www.grenswetenschap.nl is hier ook een interessant artikel over te lezen: deel 1: http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?grens=4474
deel 2: http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?grens=4475Ook over Atlantis staan er interessante dingen in het boek van Henri:

Diverse Atlantisregressies geven aan dat er toen al (duizenden jaren voordat in Egypte piramiden werden gebouwd) piramidevormige bouwwerken bestonden. Dat zou een verklaring kunnen geven voor de aanwezigheid van piramiden in zover uiteen gelegen delen van de wereld als Zuid-Amerika en Egypte.

Hoewel in wetenschappelijke publicaties soms nog in wat schampere bewoordingen wordt geschreven over het bestaan van Atlantis, komt er steeds meer (onderling vergelijkbare) informatie beschikbaar uit mediamieke en regressiebronnen. Daaruit vormt zich een beeld van een eilandenrijk dat eens een grote bloei heeft gekend, met technologische kennis die op sommige punten de onze diep in de schaduw stelt. Maar ook: een rijk waarvan de inwoners hun eigen ondergang hebben opgeroepen door misbruik van de grote mogelijkheden waarover zij konden beschikken.

Volgens Edgar Cayce - de slapende profeet - heeft Atlantis bestaan van circa 80.000 jaar tot circa 11.000 jaar voor onze jaartelling. Rond 30.000 jaar voor Christus zou een deel van Atlantis door menselijke fouten ten onder zijn gegaan. Er waren Atlantiden die de dreiging van de eerste ondergang hebben gevoeld en het eilandenrijk ontvluchtten. Zij waren de bouwers van de piramiden die in Centraal-Amerika te vinden zijn.

1 opmerking:

  1. Een echte aanrader de dubbel DVD The Pyramid Code van Carmen Boulter.
    Sluit naadloos op dit artikel

    BeantwoordenVerwijderen