vrijdag 17 maart 2006

Mike


Beste bezoeker, 

Leuk dat je mijn site bezoekt, ik hoop dat je hier inspiratie en nieuwe inzichten vindt. 

"Waar komen we vandaan?", "Wat gebeurt er als we dood gaan?", dat zijn vragen die ik al mijn hele leven heb. "Wat is ons doel hier op aarde?", "Waarom leven we eigenlijk?". Vragen waarvan je de antwoorden niet op school leert, dus moeten we zelf op ontdekking gaan.

De boeken van Michael Newton (Reis der Zielen en Bestemming der Zielen) waren een verademing voor mij om te lezen, doordat het veel verder gaat dan bijna-doodervaringen. Mensen beschreven hun vorige levens en wat nog mooier was, ook de spirituele wereld waar ze tussen twee levens in verbleven.

Ik heb een grote passie voor oude culturen en vooral de culturen van de Amerika's. Na twee rondreizen in Midden-Amerika wilde ik meer te weten komen over de mysterieuze Maya's en hun profetieën. Het werd een lange zoektocht, doordat er in Nederland weinig over de Maya's bekend was dat was gebaseerd op de echte Maya cultuur. Hierdoor besloot ik om er zelf een boek over te schrijven, en na vier jaar is het eind 2009 uitgebracht. Je kunt hier mijn boek bestellen: Mike Geubel - Maya Mysteriën Ontwaken.

Berichten op mijn blog mag je vrijelijk kopiëren inclusief afbeeldingen, die vrij van copyright zijn, op voorwaarde dat mijn naam en een werkende link naar mijn website aanwezig zijn.